Bucuresti

Romania

contact@letsmeet.ro

Customer Support

Fa-ti cont acum!

Let's Meet Romania

Bar Crawl. Ce este si de ce este bine sa participi?

Un bar crawl este un eveniment social in care un grup de oameni viziteaza mai multe baruri intr-o singura noapte. Aceasta activitate este populara in randul tinerilor si este o modalitate distractiva de a explora diferitele baruri din oras. In acest articol, vom discuta despre cum sa organizati un bar crawl si ce trebuie sa stiti pentru a va asigura ca evenimentul dvs. este un succes.

Ce este un bar crawl?

Un bar crawl este o activitate sociala in care un grup de oameni viziteaza mai multe baruri intr-o singura noapte. Aceasta activitate este populara in randul tinerilor si este o modalitate distractiva de a explora diferitele baruri din oras. Bar crawl-urile sunt organizate in mod obisnuit de catre grupuri de prieteni sau organizatii studentesti.

Cum sa organizati un bar crawl

Organizarea unui bar crawl poate fi o sarcina dificila, dar cu putina planificare si pregatire, puteti asigura succesul evenimentului dvs. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa organizati un bar crawl:

 1. Stabiliti data si ora – Este important sa alegeti o data si o ora care sa functioneze pentru toti participantii. De obicei, weekend-urile sunt cele mai bune pentru organizarea unui bar crawl, deoarece majoritatea oamenilor nu lucreaza a doua zi.

 2. Alegeti locatia – Alegeti o zona care are mai multe baruri la distanta scurta unul de celalalt. Acest lucru va face ca evenimentul sa fie mai usor de gestionat si va permite participantilor sa se bucure de mai multe locatii intr-o singura noapte.

 3. Planificati ruta – Planificati ruta pe care doriti sa o urmati si asigurati-va ca aceasta este usor de urmat. Asigurati-va ca aveti suficient timp pentru a petrece la fiecare locatie si ca nu alegeti prea multe locatii.

 4. Comunicati cu barurile – Comunicati cu fiecare bar in parte pentru a va asigura ca sunteti asteptati si ca puteti beneficia de oferte speciale sau reduceri.

 5. Asigurati-va ca aveti transport – Asigurati-va ca aveti transport pentru toti participantii, astfel incat nimeni sa nu fie nevoit sa conduca dupa ce a baut.

 6. Asigurati-va ca aveti bani suficienti – Asigurati-va ca aveti suficienti bani pentru a acoperi costurile tuturor participantilor, inclusiv bauturile si transportul.

Ce trebuie sa stiti despre organizarea unui bar crawl

Organizarea unui bar crawl poate fi o sarcina dificila, dar cu putina planificare si pregatire, puteti asigura succesul evenimentului dvs. Iata cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stiti despre organizarea unui bar crawl:

 1. Asigurati-va ca aveti permisiunea – Asigurati-va ca aveti permisiunea proprietarilor de baruri pentru a organiza evenimentul dvs.

 2. Asigurati-va ca aveti suficient timp – Asigurati-va ca aveti suficient timp pentru a planifica evenimentul dvs. In general, ar trebui sa planificati cu cel putin doua saptamani inainte.

 3. Asigurati-va ca aveti suficient personal – Asigurati-va ca aveti suficient personal pentru a gestiona evenimentul dvs., inclusiv ghizi sau organizatori.

 4. Asigurati-va ca aveti suficiente resurse financiare – Asigurati-va ca aveti suficiente resurse financiare pentru a acoperi costurile evenimentului dvs., inclusiv publicitatea, bauturile si transportul.

 5. Asigurati-va ca respectati regulile – Asigurati-va ca respectati regulile fiecarui bar in parte si ca nu incalcati nicio lege sau regula locala.